Susanna ja Veli-Pekka Välisaari viettivät häänsä Juurikkasaaressa syyskuussa 2019.

– Hääpäivämme jäi muistoihimme tunteikkaana, lämpimänä ja ainutlaatuisena päivänä, kiteyttää Susanna tärkeän päivänsä tunnelmat.

Pari valitsi Juurikkasaaren erityisesti sen miljöön vuoksi. Luonnonläheisyys tuo oman tunnelmansa ja pelkät maisemat olivat tärkeässä roolissa juhlan visuaalista ilmettä. Erityisesti hääpari ihastui järvinäköalaan, joka näkyy panoraamana rantapaviljogin ikkuinoista. Välisaaret arvostivat myös helppoutta ja huolettomuutta.

– Lisäksi tiesimme etukäteen, että Juurikkasaaressa on takuulla hyvä ruoka ja palvelu on tasokasta ja se toimii. Ruoka oli mielettömän hyvää. Saimme keskittyä omiin valmisteluihin, kun tarjoilut tulivat avaimet käteen-pakettina.

– Hääpäivä oli loistava kokemus. Henkilökunta oli ammattitaitoista, joka tietty tiedettiin jo etukäteen. Paikka toimi meidän suunnitelmiin ja saimme luotua tunnelmalliset juhlat. Suosittelen Juurikkasaarta kaikille, jotka haluavat laadukasta palvelua ja onnistuneet juhlat Keski-Suomen parhaimmissa maisemissa, kiteyttää Susanna Välisaari.

Klikkaa ja katso kuvia tilaisuudesta