Rantasauna ja kota – Tunnelmallinen kokonaisuus upeilla järvimaisemilla

Rantasaunan kabinetissa kelpaa viettää aikaa! Tummasävyisessä tilassa on reilun kokoinen pöytä, jonka ääressä reilu kymmenen henkeä mahtuu mukavasti ruokailemaan tai kokoustamaan.

Lisätunnelmaa saa halutessaan takasta ja vaikkapa musiikista. Myös videotykin kautta tiedostojen katselu onnistuu täällä myös, jos vain raaskii rullata kankaan maiseman eteen…

Saunakabinetin “minibaari” ei ole ollenkaan niin mini kun katsoo sisältöä. Laaja valikoima erilaisia mietoja alkoholijuomia sekä virvoitusjuomia pitävät nestetasapainosta huolta saunoessa. Mikäli mielesi tekee jotain muuta, niin räätälöimme juuri tarkoituksiisi sopivan kokonaisuuden. Tilauksesta voimme toimittaa Juurikkasaaren rantaan myös lämmitettävän paljun.

Saunaan mahtuu 8-10 reipasta löylyttäjää, ja Juurikkasaaren puulämmitteisiä löylyjä onkin kehuttu kylillä asti! Lämmitämme saunan valmiiksi sovittuna kellonaikana, joten asiakkaana huolehdit ainoastaan siitä että lisätäänkö löylyä ja kuinka paljon. Jos käy niin ikävästi että pyyhe unohtuu, niin ei hätää sillä meiltä löytyy näitä vuokralle myös.

Kodan tulien loimutessa on mukava istuskella lämpimässä porontaljoilla kun ulkona jo ilta viilenee tai pakkanen paukuttaa nurkissa. Nauti vaikka oikeat nokipannukahvit ja anna mielen sekä kehon levätä. Kota on erinomainen jatke saunakabinetille rennossa illanvietossa, jolloin kerralla voi tulla vähän suuremmallakin porukalla.

Tietoa

  • Saunakabinettiin 12 henkeä kokoustamaan, 14 henkeä ruokailemaan
  • Kota 20 henkeä istumaan
  • Sauna 8-10 henkeä
  • Erillinen pukuhuone sekä wc-tila
  • Hiustenkuivaaja, muotoilutuotteet sisältyvät hintaan
  • Juurikkasaaressa on A-oikeudet, saunakabinetissa kattava minibaari
  • Kesälauantaisin emme ota saunaryhmiä (häät yksityistilaisuutena)