Etsitkö täydellistä paikkaa yrityksesi TYKY- tai virkistäytymispäiville?

Tervetuloa hakemaan uutta puhtia työpäiviin luonnonkauniista Juurikkasaaresta!

Juurikkasaaren henkeäsalpaavan kaunis järvimiljöö sekä loistavat puitteet mahdollistavat sen, että voimme järjestää juuri Teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan virkistäytymispäivän, herkullisten tarjoilujen kera.

Yhteistyökumppaniemme avustuksella päivään on mahdollista valita erilaisia hyvinvointia tukevia ohjelmanumeroita: miltä kuulostaisi jumppa- tai kehonhuoltohetki Päijänteen maisemissa, rentoutumista edistävät aktiviteetit, telttasaunan lempeän suolaiset löylyt, tai erilaiset rennot ja hauskat ohjelmanumerot, joissa osallistujat varmasti viihtyvät?

Säynätsalo on myös maailmankuulu Alvar Aallon upeasta arkkitehtuurista, ja myös meidän kauttamme onnistuu räätälöidyt opastuskierrokset Alvar Aallon jäljille.

Rantasauna, kota, elämyksellinen telttasauna suolaisten löylyjen kera ja saaren isot viheralueet yhdessä Juhlatalon sekä Paviljongin monikäyttöisten tilojen kanssa mahdollistavat erilaiset virkistäytymistä edistävät, liikunnalliset ja myös raikkaassa ulkoilmassa tapahtuvat aktiviteetit, jopa 100 hengelle. Myös lämmitettävä palju on mahdollista tilata rantaan virkistäytymispäivää varten. Tutustu lisää monipuolisiin ja muuntautuviin tiloihimme.

Keittiömme loihtii teille toiveidenne mukaiset maittavat tarjoilut, rakkaudella ja ammattitaidolla.

Uusi vierasvenelaiturimme vastaanottaa myös vesiteitse saapuvat vierailijat, joten miksipä ette saapuisi upealle saarellemme Päijänteen kautta? Jyväskylän satamasta Juurikkasaareen saavutaan reilussa tunnissa.

Tyky- ja virkistäytymispäivät järjestämme yhteistyössä paikallisten yrittäjien sekä mm. seuraavien yhteistyökumppaneiden kanssa: Evenda-tapahtumatoimisto, Hyvinvointivalmennus ja hieronta Jasmine Rahkonen ja Visit Jyväskylä.